Flytthjälp

Låt oss på Primero Ab ta hand om din flytt så garanterar vi att du blir nöjd. Vi utför hundratals flyttningar varje månad i Skåne.

Flyttstädning

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom flytt med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt. packning och till flyttstädning Landskrona.

Priser

Primero AB erbjuder både tim- och fast pris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterial.

Kontakta

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Att flytta kan vara en av livets mest stressande upplevelser. Vår flyttfirma kommer att vara där för att hjälpa dig igenom den påfrestande tid i ditt liv. 

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom flytt, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt. packning och till flyttstädning. 

Varje månad utför vi ca 150 flyttningar och vi är mycket stolta över att så många låter oss hjälpa till med deras bohagsflytt. För att hålla god kvalitet som flyttfirma arbetar vi ständigt med förbättringar i rutiner och kontroller så att vi även i fortsättningen kan vara en bra och seriös aktör på marknaden som flyttfirma.

Vill ni anlita flyttfirma med god service, trygghet samt en genomgående hög kvalitet? Då har ni kommit till rätt flyttfirma. Vi kan planera och utföra en snabb och väl strukturerad flytt av ert bohag, företag eller förening.

Du bestämmer slutpriset.

Om du som kund vill påverka slutpriset finns det några enkla saker att tänka på. Packa efter de anvisningar som du får från oss. Demontera, planera och lägg tid på förarbetet så blir flytten så effektiv som möjligt. Vi  kan ge dig tips & råd om du packar och demonterar. 

Kontakta Oss

Kontakta Oss (08:00-18:00) 


Tel:  010-516 47 97 
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Varför Anlita Flytthjälp Landskrona

Flyttstädning landskrona Professionella
Flyttstädning Landskrona hjälpsamma
Flyttstädning Landskrona ansvar
Flyttstädning Landskrona kommun
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Kontakta Oss

 

Kontakta Oss (08:00-18:00) 


Tel:  010-516 47 97 
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se